Canalblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Publicité
party
20 juin 2014

Geniet van een aantal rijden toernooien met favorieten tour de franceop

Er is geen twijfel over de Tour de France had een enorme invloed op fiets-cultuur van Frankrijk. Weg fietsen en mountainbiken hebben in het centrum van het publieke bewustzijn in Frankrijk voor de afgelopen eeuw - de Tour de France heeft veel te maken met dat feit.

Dat is waarschijnlijk een van de redenen dat Morzine heeft zich ontwikkeld tot een van de toonaangevende mountainbiken resorts in de wereld. Bijna iedereen in de wereld weet over de tour de France, maar de meesten van ons weten niet veel meer over. Hier zijn enkele feiten over de favorieten tour de france dat de meeste mensen zich niet bewust zijn van:

De Tour de France was de eerste gedachte van door een sportarts tijdschriftredacteur om het magazine te promoten. De race werd gepland om een ​​uitdagende en veeleisende lange race door vele delen van Frankrijk zijn. De favorieten tour de france is een 21-23 dag lange race. De cursus is verschillend per jaar. Het verloop van de race is altijd circuits rond Frankrijk en soms gaat door buurlanden.

De wedstrijd is verdeeld in fasen. Elke fase wordt beschouwd als een onafhankelijk volk. De deelnemer die de laagste totale score behaalt is de winnaar van de race. De Tour zeker toegevoegd aan het fietsen cultuur in Frankrijk. Ik raad komen tot een fietsvakantie in Morzine vooral in de zomermaanden. De ervaring van het in Frankrijk in de piekdagen van de Tour de France is een van een soort.

Publicité
Publicité
Commentaires
party
Publicité
Archives
Publicité